GE odstartuje kampaň na konsolidaci půjček

čtvrtek, 13. února 2014, 12:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

GE Money Bank svým klientům nově nabídne snížení úrokové sazby o jeden procentní za každý rok řádného splácení u produktů Expres půjčka či Konsolidace půjček. Nabídka platí pro ty, co si produkty sjednají v období od 13. února do 30. dubna.

GE Money Bank podpoří Konsolidaci půjček marketingovou kampaní. Na televizních stanicích skupin Nova a Prima poběží spoty s mrzutým kocourem od 17. února do 20. dubna, od 21. února je doplní kinoreklama v kinech CineStar.

V novém spotu bude kocour, na rozdíl od přechozích reklam, které se odehrávaly venku, v domácím prostředí. „Páníček ho tentokrát nemile překvapí běhacím pásem, který si pořídil díky nižším splátkám u Konsolidace půjček, a na kterém k nelibosti kocoura teď oba společně cvičí,“ vysvětluje obsah reklamního spotu senior manažerka marketingové komunikace GE Money Bank Miroslava Misíková. Spot z autorské dílny agentury Labstore natočil Daniel Růžička.

Dále kampaň poběží na internetu, prostřednictvím reklam a bannerů na serverech Seznam, Youtube, Google a webech vydavatelství Ringier. Součástí marketingové kampaně budou i drop maily, inzeráty v regionálním tisku a spoty se objeví i na LCD obrazovkách na úřadech či v nemocnicích.

GE Money Bank - Tiskový inzerát

-kch-