Staropramen oslaví kampaní 145 let své existence

pátek, 14. února 2014, 07:33 Aktuality, Reklama MediaGuru

Staropramen v únoru oslaví kampaní 145. výročí svého založení. Kampaň s názvem „Jedno nás spojuje již 145 let“ odstartuje v pondělí 17. února v televizi, outdooru a na internetu. Doplní ji komunikace PR a na obale produktů.

Ústředním tématem televizního spotu je spojení piva, historie a hudby. „Hlavní hrdina spotu se díky Staropramenu přenáší po časové linii zpět až do roku 1869. Po celou dobu ho provází hudba, která bude i v letošním roce pro nás stěžejní outdoorovou aktivitou,“ říká ke kampani Soňa Bušová, manažerka značky Staropramen.


Staropramen si během letošního roku výročí založení pivovaru připomene několikrát. Tematicky bude klást důraz na příběh inovativního ducha. Připomenout chce jednak své produktové inovace, jednak i téma značkových restaurací Potrefená Husa či Vinohradský Parlament.

Za kreativním konceptem kampaně stojí agentura Young&Rubicam. Režie spotu se ujal Salomao Figueiredo. Produkci zajistila společnost Saga Films. O mediální plánování a nákup médií se stará agentura Universal McCann.

-kch-