Becherovka odstartovala interaktivní hru

úterý, 25. března 2014, 03:12 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Becherovka Original uvedla v březnu tohoto roku na trh speciální sběratelskou edici lahví, které na svých etiketách připomínají další tři členy rodiny Becherů. Na webových stránkách Becherovky byla na začátku toto týdne spuštěna nová interaktivní hra, ve které bude moci veřejnost cestovat časem a soutěžit o víkendový pobyt v Karlových Varech, hodinky a Becherovku Original.

Hra začíná výzvou pro hráče, aby zachránili výrobu Becherovky Original, která je ohrožena krádeží přísně tajné receptury bylinného karlovarského likéru.

Hra trvá jeden měsíc a je rozdělena na čtyři desetidenní kola a jedno závěrečné kolo. V této hře byla využita technologie, která propojuje dvě platformy zároveň – počítač a chytrý telefon, díky kterému může hráč ovládat průběh hry. Hlavní výhrou pro hráče
s nejnižším časem je víkendový pobyt v hotelu Embassy v Karlových Varech. Další soutěžící budou odměněni náramkovými hodinkami, lahvemi Becherovky Original ze sběratelské edice a vstupenkami do Jan Becher Muzea v Karlových Varech.

-mav-