Lenovo cílí na mladé týmem tzv. DOerů

úterý, 11. března 2014, 16:18 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Společnost Lenovo představuje nový projekt Lenovo Team, kterým dává svému mottu „For Those Who Do“ reálnou tvář. V rámci své filozofie, v níž vyzývá uživatele k aktivitě a podporuje je na cestě za jejich sny, se rozhodlo propojit aktivity se zajímavými osobnostmi, které se nebojí překonávat své hranice. Tito lidé, tzv. DOeři, se stávají součástí týmu Lenovo.

„Naším cílem je být zde pro ty, kteří se nebojí jít za svými sny. Pomocí příběhů našich DOerů jim chceme ukázat, že pokud si člověk věří, tak dokáže proměnit své sny ve skutečnost,“ uvádí Lucie Orlovská, marketingová manažerka Lenovo Česká republika.

Mezi vybranými DOery se řadí například horolezec Radek Jaroš, hendikepovaný sportovec Heřman Volf, skifař Ondřej Synek, česká módní blogerka Beáta Kaňoková nebo David Paškevič, student, který vyvinul vlastní prototyp 3D pera. V budoucnu se bude Lenovo Team rozšiřovat o další osobnosti.

Nová komunikace, jež je zaměřena především na mladé lidi, je k vidění především na internetu. Příběhy jednotlivých DOerů jsou prezentovány na webových stránkách www.lenovoteam.cz, na blogu fanoušků Lenovo technologií Lenovoblog.cz a na sociálních sítích – na Facebooku, Twitteru a YouTube.

Na projektu se podílí agentura FleishmanHillard, microsite připravila společnost FoxHunter.

-kch-