PIAF se bude konat 20. a 21. května, vyhlásí Agenturu roku

úterý, 18. března 2014, 07:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dva dny nabité workshopy a přednáškami se zahraničními experty na marketing a komunikaci slibuje pátý ročník mezinárodního festivalu reklamy a marketingu PIAF. Mezi letošní účastníky reklamního festivalu PIAF budou patřit například Pete Blackshaw, který mění globální komunikační strategii Nestlé nebo kreativec Alexander Schill z agentury Serviceplan. PIAF konference proběhne ve Veletržním paláci v Praze ve dnech 20. a 21. května.

Téměř třicítka vystupujících se má zaměřit na praktické znalosti a dovednosti. Facebook připravil workshop o užívání této sociální sítě ke komerční komunikaci. Jak dnes zpracovávat kreativní brief, jak vnést kreativitu do každodenního stereotypu, jak může pomoci při rozvoji byznysu service design, co znamená vstup digitálních agentur do full servisu. O své zkušenosti se podělí marketéři z McDonalds a Unileveru. Přijet mají i legendy německé kreativy Arno Lindemanna (Lucas Lindemann Rosinski) neboblízkovýchodní reklamy Bechara Mouzannara (Leo Burnett MENA).

Letošní ročník přináší i několik novinek. Účastníci konference si budou moci stáhnout poznámky z jednotlivých přednášek, které pro ně vytvoří uznávané osobnosti tuzemského komunikačního byznysu.

„Nejenže nebudou muset účastníci PIAF dělat vlastní zápisky, ale podívají se na přednášky a semináře pohledem svých kolegů, a to hned několika profesí,“ přiblížil ředitel festivalu Marek Hlavica.

Během slavnostní přehlídky vítězných prací budou na PIAF předány poprvé i tituly Agentury roku, které uděluje AKA. Závěrečný večírek se vrací zpět na střechu Veletržního paláce.

-mav-