PNS ocenila nejlepší prodejní místa s tiskem

pátek, 28. března 2014, 08:47 Aktuality, Tisk MediaGuru

V sídle PNS v Praze Horních Počernicích byli vyhlášeni vítězové třetího ročníku soutěže Trafika roku, kterou pořádá největší distributor tisku v České republice – První novinová společnost. Novinkou letošního ročníku je rozdělení kategorií na pultový a okénkový prodej.

Absolutním vítězem v kategorii „prodej přes okénko“ se stal stánek Tomáše Drábka v Chlumu u Třeboně.

Nejlepší kamennou prodejnou tisku roku 2013 je Tabák U Sherlocka Lenky Fundové z Lovosic.

„Soutěž Trafika roku chce ukázat na význam trafikantské profese, která byla doposud opomíjena. Neustále narůstající počet přihlášených trafik nejlépe ukazuje, že titul Trafika roku je stále žádanější značkout,“ uvedl Radomil Juda, generální ředitel PNS.

Absolutní vítěz kategorii okénkový Prodej Tomáš Drábek mimo jiné rozváží v sezóně tisk do okolních kempů „rykšou“, interiér vítězné trafiky s pultovým prodejem Lenky Fundové má zase vlastnoručně vyrobené stojany na tisk.

V obou uvedených kategoriích porota vyhlásila další dva vítěze. V kategorii trafika s okénkovým prodejem se jimi staly Hana Pražáková z Českých Budějovic a Petra Zídková z Jihlavy. Z kamenných prodejen porota ohodnotila Amforu Tabák Olgy Malíkové z Olomouce a trafiku Lenky Zemské z Rohatce.

-mav-