Prima Cool připomene 5. výročí speciálním vlakem

čtvrtek, 13. března 2014, 08:15 Aktuality, TV MediaGuru

Prima Cool oslaví 1. dubna páté výročí svého vysílání v českém televizním éteru. Oslavy začnou už v březnu, kdy bude vypraven speciální vlak Cool Train, který poveze narozeninový dort z Ostravy do Prahy. Diváci a fanoušci se budou moci zúčastnit soutěže o cestu tímto vlakem, kde budou v roli „hlídačů“ dortu. V jednotlivých zastávkách na trase vlaku pro ně budou přichystány dárky. Celou cestu dortu budou monitorovat kamery a sestříhaný záznam doplněný o retrospektivní sestřih toho nejlepšího z upoutávek Coolu bude vysílán 31. března v předvečer výročí vysílání Prima Cool.

„V předchozích letech se vstup do dalšího roku vysílání připomněl odvysíláním premiérových nebo Cooltovních filmových trháků. V letošním roce jsme si řekli, že televize formátu Prima Cool si zaslouží něco víc originálního a unikátního,“ řekl programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek.

V úterý 1. dubna budou oslavy pokračovat v prostorách industriálního divadla La Fabrika v Praze. „Na návštěvníky akce čeká soutěžní odpoledne, kde mohou měřit síly jak s virtuálními protivníky na různých typech herních konzolí nebo simulátoru F1, tak se skutečnými soupeři na pódiu při soutěžích inspirovaných pořady Primy Cool Pekelná výzva či Fear Factor,  ze kterých si mohou účastníci odnést hodnotné ceny,“ řekl marketingový ředitel Aleš Pýcha.

Generálním partnerem akce je Chio Extreme, hlavními partnery jsou AGIP, CineStar, OPEL, partnerem je RedBull a mediálním partnerem pak Evropa 2. Partnerem projektu Cool Train  je vlakový dopravce RegioJet.

-mav-