Tesco letos podpoří věrnostní program Clubcard

čtvrtek, 13. března 2014, 10:12 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tesco se letos v kampaních zaměří na podporu svého věrnostního programu Tesco Clubcard. První z nich bude partnerství s televizní show Nejchytřejší Čech.

„V letošním roce chystáme několik kampaní, které zaměříme především na podporu věrnostního programu Clubcard. Sponzoring pořadu Nejchytřejší Čech je jednou z nich. Díky spojení s tímto pořadem chceme poskytnout komunikaci silnější emocionální náboj. Na televizní sponzoring naváže další řada tematických aktivit, například vědomostní soutěž s Clubcard na našich webových stránkách,” komentuje podporu Miroslav Černý, manažer marketingové komunikace.

Pořad, jehož natáčení probíhalo mimo jiné i v obchodě Tesco Eden, odstartuje 12. dubna a titul Nejchytřejší Čech 2014 získá ten, kdo zvládne projít testováním různých typů inteligence, jako je inteligence verbální, matematické, sociální, logiky a zejména postřehu soutěžících. V pořadu Kolem dokola, který bude diváky provádět zákulisím natáčení, bude probíhat mimo jiné i SMS soutěž s otázkami z oblasti věrnostního programu Clubcard.

-kch-