UniCredit má nový koncept, v hlavní roli s doktorem

pátek, 21. března 2014, 11:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

UniCredit Bank připravila na jaro novou marketingovou kampaň, která má za cíl oslovit klienty se zájmem o optimalizaci úvěrů i o další bankovní služby. Banka pro svůj reklamní spot zvolila lékařské prostředí a koncept Dr. Banka. „Doktor je všeobecně vnímán jako expert ve svém oboru, vzbuzuje důvěru a především přirozený respekt,“ zdůvodňuje Jan Chvojka, ředitel marketingu a komunikace UniCredit Bank.

Banka společně s reklamní agenturou WMC Grey připravovala jak českou, tak i slovenskou mutaci. Nejednalo se však pouze o dabing do slovenského jazyka. Spot se natáčel za účasti českého Dr. Banky, Martina Stránského, i slovenského herce Martina Mňahončáka. „Byl před námi nelehký úkol, protože reklama založená na nadsázce či dvojsmyslech nemusí být ve slovenštině totožná,“ dodal Chvojka.

Kampaň startuje v pondělí 24. března na TV Nova, TV Prima, TV JOJ a přidružených kanálech daných mediálních skupin. Dále bude nasazena v outdooru a v onlinu.  Reklamní spoty vznikaly pod taktovkou režiséra Daniela Růžičky. Další marketingová komunikace s tímto kreativním konceptem má následovat.

-mav-