Wüstenrot startuje ATL kampaň na ProRefin

pondělí, 17. března 2014, 10:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Wüstenrot spouští v pondělí 17. března kampaň na podporu refinancování hypoték a spotřebitelských úvěrů ProRefin. V rámci tohoto programu si mohou klienti podle informací Wüstenrotu konsolidovat své hypotéky a ostatní úvěry za výhodnějších podmínek.

„V nové kampani jsme vsadili na pohádkový animovaný styl, který podtrhuje celkové vyznění kampaně s mottem – Nečekejte na zázraky, refinancujte s námi,“ uvedla Tereza Vránková, vedoucí úseku Marketing a PR skupiny Wüstenrot.

Výtvarníkem a režisérem televizních spotů (30“ a 15“) je Martin Duda, známý i jako autor znělky festivalu Anifest 09, jehož absolventský animovaný film získal v USA nominaci na studentského Oscara.

TV spoty budou vysílány do 15. dubna na kanálech skupiny Prima, Nova a TV Barrandov.

Na internetu bude mít kampaň podobu bannerů, videospotů, brandingu, hypertextů a PR textů. Komunikaci v tisku zajistí inzeráty a placené PR články a to zejména v suplementech, společenských časopisech a v titulech zaměřených na bydlení. V rámci outdoorové kampaně pokryje bigboardovými a billboardovými plochami celou republiku.

Kampaň připravila reklamní agentura Scholz&Friends, mediální nákup a plánování zajistily agentury ZenithOptimedia a Omnicom Media Group, public relations pak Publicis PR.



-mav-