Do finále SABRE se probojovala AMI Communications

čtvrtek, 03. dubna 2014, 13:09 Aktuality, PR MediaGuru

Do finále světové soutěže SABRE Awards, která oceňuje nejlepší počiny v oboru Public Relations, se z českých agentur probojovala agentura AMI Communications.

Sdružení The Holmes Report zveřejnilo shortlist nejúspěšnějších kampaní v oblasti komunikace s veřejností za rok 2013. Do soutěže se přihlásilo téměř 2400 soutěžních projektů z více než 40 zemí. Česká agentura získala celkem tři nominace. Dvě z nich obdržela za projekty v České republice, jeden za projekt v Bulharsku.

V kategorii Healthcare Providers odbornou porotu zaujal projekt O nejlepší školní oběd realizovaný pro Všeobecnou zdravotní pojišťovnu. V kategorii Central Eastern Europe byla AMI Communications nominována za projekt České pojišťovny Bezkola.cz. Pobočka AMI Communications v Bulharsku se dostala na shortlist v kategorii Advocacy Crisis Management se společností ČEZ Bulgaria, kdy v době hrozby odebrání licence zahájila kampaň pro uklidnění veřejného napětí a v průběhu deseti měsíců se jí podařilo minimalizovat negativní postoj médií i občanů vůči ČEZu a nasměrovat pozornost ke skutečnému problému v celém energetickém sektoru.

Vyhlášení nejlepších kampaní v oblasti public relations SABRE Awards pro region EMEA (Evropa, střední Východ a Afrika) se uskuteční 20. května 2014 v Londýně.

-kch-