Launch zázvorového Birellu se spojí s během

pátek, 04. dubna 2014, 17:37 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Plzeňský Prazdroj uvádí na trh novinku v podobě nealkoholického piva se zázvorovou příchutí – Birell Zázvor.

„Zázvor zažívá v Česku velký boom. Lidé mu přišli na chuť a zařazují ho stále častěji do svého jídelníčku i pitného režimu. Proto jsme se rozhodli spojit Birell se zázvorovým extraktem, který neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva,“ řekl k novince marketingový manažer značky Birell Luděk Baumruk.

Birell Zázvor ochutnají jako první účastníci Sportisimo ½Maratonu Praha. Značka Birell vystupuje  letos také jako hlavní partner běžeckého seriálu RunCzech a stala se titulárním partnerem Birell Grand Prix, která se poběží v září v centru Prahy. Vedle toho se Birell i nadále spojuje s cyklistickými závody, je partnerem Světového poháru v MTB, cyklistické série Kolo pro život a závodu Author Cup. Již několik let je také partnerem Brno Grand Prix.

Novinku podpoří integrovaná kampaň, jež bude probíhat zejména v jarních a letních měsících. Po dobu celého roku si budou moci lidé novinku zdarma vyzkoušet na řadě míst určených pro aktivní trávení volného času – cyklistických, běžeckých, inline stezky a v závěru letošního roku i v zimních areálech.  

Kampaň připravila kreativní agentura Mark BBDO.

-kch-