Mareš a Hezucký se sejdou s nejvyšším vedením

středa, 23. dubna 2014, 07:40 Rádio MediaGuru

Středeční Ranní show Evropy 2 se odvysílala podle plánu, moderátoři se sejdou s vedením.

Moderátoři Leoš Mareš a Patrik Hezucký, kteří jsou tvářemi Ranní show Evropy 2, se ve středu sejdou s nejvyšším vedením rádia Evropa 2, resp. mediální skupiny Lagardere, která rádio vlastní.

V průběhu středečního vysílání, které probíhalo standardně, moderátoři posluchačům vzkázali, že dělají všechno pro to, aby se situace vrátila do starých kolejí. „Dnes máme schůzku s nejvyšším vedením. S paní, co vyhodila Lucku (Jitka Fürst, ředitelka Evropy 2 – pozn. red.), se už moc bavit nebudeme. Sejdeme se s klukama, kteří jsou nad ní a mají rozum,” řekl posluchačům Leoš Mareš. Pravděpodobně tím myslel nejvyšší vedení na čele s Michelem Fleischmannem.

Mareš s Hezuckým tak chtějí vyřešit situaci, která nastala po nuceném odchodu moderátorky Lucie Šilhánové. Na ranním pořadu Evropy 2 pracovala deset let a podle neoficiálních informací odchází z rozhodnutí ředitelky Evropy 2 Jitky Fürst. Mareš s Hezuckým byli proti tomuto rozhodnutí. Úterní vysílaní Ranní show proto probíhalo atypicky a vyznívalo kriticky směrem k ředitelce Evropy 2.

-mav-