Pardál v kampani „ladí“ s pijáky výběh

pátek, 25. dubna 2014, 15:22 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivní značka Pardál, jež se vyznačuje sloganem „…vyladěno samotnými pijáky“, spustila novou kampaň, v níž tentokrát „ladí Pardálův výběh“.

Kampaň má několik fází. První fáze nyní probíhá v televizi, na internetu a v off-trade, vyvrcholením kampaně je vznik zmíněného výběhu pro letní zábavu.

Výběh, jenž bude umístěn na Hluboké, bude určen k  testování schopností opravdových „Pardálů“. Cílem je rovněž zprostředkovat zážitek se značkou i lidem, kteří jí znají méně. Konkrétní podoba výběhu je v rukách pijáků Pardálu, kteří ji momentálně ladí na webových stránkách.

„Vyladěná“ překážková dráha bude podle představ pijáků zhmotněna a otevřena 28. června. Po celé léto v ní budou probíhat soutěže týmů o 50 tisíc korun. Ze soutěžních dnů budou pořizovány reportáže.

Kromě soutěžních dnů bude výběh otevřen všem zájemcům, kteří si budou chtít vyzkoušet jednotlivé překážky, jež společně odvypráví příběh vzniku piva Pardál, například schopnost vstát ze židle, vyladit správnou barvu a říz nebo dostat se na pivo, konkrétně po asi 8m lahvi s parametry horolezecké stěny.

Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Kaspen/Jung von Matt.

-kch-