Televize mění program, připomenou I. Bartošovou

úterý, 29. dubna 2014, 18:08 Aktuality, TV MediaGuru

Všechny čtyři hlavní celoplošné televize upravují úterní večerní program v reakci na tragické úmrtí zpěvačky Ivety Bartošové.

Česká televize na programu ČT1 odvysílá v devět hodin večer jeden díl životopisného cyklu Po stopách hvězd, věnovaný právě Ivetě Bartošové.

ČT původně informovala, že od 21:25 naváže na cyklus po stopách hvězd pořad Karla Šípa Všechnopárty, jehož hostem byla Iveta Bartošová v roce 2008. Později však tuto informaci opravila s tím, že v úterý večer odvysílá s Ivetou Bartošovou jen pořad Po stopách hvězd.

Změnu vysílání ohlašuje i TV Nova. V úterý večer zařadí do vysílání pořad Prásk! Speciál: Iveta Bartošová. Do vysílání je zařazen mimořádně po seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Čtyřicetiminutový speciál zmapuje zpěvaččinu kariéru a její život, v živých vstupech promluví její přátelé a známí. Moderace se ujme moderátorka Kristina Kloubková.

Plánovaný magazín Víkend uvidí diváci ve stejném čase v úterý 6. května.

Program kvůli tragické smrti Ivety Bartošové upravuje i TV Prima. VIP zprávy přinesou poslední rozhovor, ve kterém Bartošová hovořila o teroru fotografů, který zažívala. Prima také zařazuje do vysílání pořady Top Star: Iveta Bartošová ve 20:15 a poté film Svatba upírů ve 21:15.

Životní příběh a kariéru zpěvačky Ivety Bartošové připomene i Televize Barrandov dokumentárním filmem, který byl natočen v roce 2012. Pořad zachycuje osudy zpěvačky nejenom prostřednictvím její zpovědi, ale také očima jejich přátel, kolegů a spolupracovníků Pravdivý příběh Ivety B. uvede TV Barrandov dnes ve 20:10.

Zpěvačka Iveta Bartošová spáchala podle bulvárních médií v úterý kolem poledne sebevraždu skokem pod vlak v Praze-Uhříněvsi.

-mav-