Výkonnou ředitelkou Nydrle je Pavla Dúbravská

úterý, 08. dubna 2014, 09:43 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pozici executive director komunikační agentury Nydrle zastává nově Pavla Dúbravská, která se na nové místo oficiálně přesouvá od dubna ze své dosavadní pozice client service director. Na starost bude mít každodenní chod agentury včetně rozvoje zaměstnanců, financí a budování vztahů s klienty.

Pavla Dúbravská

Exekutivní řízení agentury měla Pavla Dúbravská na starost již několik posledních měsíců, k definitivnímu přesunu však dochází až nyní spolu s dalšími změnami v oddělení klientského servisu Nydrle. Pavla Dúbravská pracuje v Nydrle od roku 2012. Předtím prošla agenturami Fabrika, Praha Digital a Young & Rubicam, odkud odcházela po třech a půl letech jako account director.

Na uvolněnou pozici client service directora se přesouvá dosavadní account director Kristina Poláková, jež v agentuře působí od roku 2012, kdy do bratislavské pobočky Nydrle přišla z agentury Jandl. Pozici account directora po ní v Nydrle nyní zastává projektový manažer Lukáš Tauchen. Novou tváří klientského týmu je pak Kristina Sedeke, která do agentury nastoupila v březnu jako account executive. Pracovní zkušenosti má z agentur Best Communications a Media Trust Communications a dlouhodobě spolupracuje také s internetovým Design Magazínem.

„Poslední roky budujeme Nydrle jako agenturu nového typu. Snažíme se posunout z pozice dodavatele kampaní do role business konzultanta v oblastech strategického marketingu, technologií i prodeje,“ popisuje zakladatel agentury Michal Nýdrle.

-kch-