Zahajuje sociální síť Wrate it, zaměřuje se na služby

úterý, 08. dubna 2014, 10:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V úterý 8. dubna zahajuje ostrý provoz nová sociální síť Wrate it. Chce usnadnit uživatelům výběr služeb, od gastronomie přes čerpací stanice až po kadeřnictví a sdílet tato hodnocení se svými přáteli a známými. Uživatelé hodnotí danou službu a jejich hodnocení čtou pouze ti lidé, které znají. Sami si zvolí kategorii, podle které chtějí vyhledat podnik a zároveň mohou hodnotit ve více směrech – v případě gastronomie například úroveň obsluhy, prostředí a jídlo.

Zároveň s webem je dostupná i mobilní aplikace pro operační systém Android, v budoucnu přibude i pro iOS. Obojí lze provázat s kontakty na facebooku.

„Na začátku projektu stála myšlenka zlepšit nabízené služby na trhu, ať už jsou z oblasti gastronomie nebo třeba prodeje elektroniky. Věděli jsme, že je k této změně nutné, aby o ni usilovali sami zákazníci. A na to potřebují šikovný nástroj,“ vysvětluje hlavní myšlenku jeden ze zakladatelů, Radek Šitera.

Firmy si budou moci sami za poplatek kontrolovat profily svých podniků, získávat z nich zpětnou vazbu, přidávat fotografie nebo novinky.

Uvedení nové sociální sítě provází i reklamní spot, který se natáčel v Nymburce v hotelu Grand pod taktovkou režiséra Jiřího Zykmunda. Bude ke shlédnutí na Facebooku, Google +, Twitteru, ale i wrate.it.

Za projektem stojí Radek Šitera a Pavel Bouška. Ti jsou v současné době i spoluvlastníky společnosti zaměřené na finanční trénování s názvem Money Plus.

-kch-