ČSA spustily letní kampaň, objeví se v 11 zemích

pátek, 23. května 2014, 07:28 Aktuality, Reklama MediaGuru

ČSA spustily letní kampaň s titulem "Summer Party na palubách Českých aerolinií“. Kampaň bude probíhat na celkem 11 trzích. Hlavním sdělením na českém trhu jsou speciální cenové nabídky letenek do vybraných evropských destinací. Zvýhodněné letenky zakoupené během kampaně je možné využít do 31. srpna 2014.

Kromě speciálních cenových nabídek letenek zve společnost také na své paluby na letní party. Ta na palubách Českých aerolinií potrvá do konce letních prázdnin, tj. do 31. srpna 2014.

Na českém trhu využijí České aerolinie ke komunikaci mix online i offline médií. S vizuálem kampaně se lze setkat na informačních portálech Novinky.cz nebo iDnes.cz, na Slovensku na Sme.sk a Topky.sk, dále pak na CSFD.cz, na Gmailu nebo na Google.com v rámci AdWords nebo na portálech vybraných cestovních kanceláří a agentur. V Praze a Středočeském kraji podpoří kampaň spoty ve vysílání rádií tzv. Duhové šestky, tj. na Rádiu Impuls, Frekvenci 1, Evropě 2, Bonton Rádiu, Rock Zone a Dance Rádiu. 

V rámci offline médií doplní kampaň vizuály na outdoorových nosičích zejména v Praze, například na tramvajích. Společnost dále ke komunikaci využije rámečky v metru, citylighty v centru města a několik digitálních LED bigboardů na hlavních tazích v hlavním městě. Součástí kampaně je také tištěná podoba zejména v Hospodářských novinách a Právu, dále pak v týdenících Instinkt a Týden.

Na zahraničních trzích kampaň poběží pouze v online podobě v široké síti webů přes nákup médií RTB (Real Time Bidding), a také na vybraných portálech cestovních agentur.

CSA

-mav-