Internet Info zavádí formát nativní inzerce

pátek, 02. května 2014, 12:21 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Vydavatelství Internet Info představilo nový reklamní formát. Jmenuje se MarketVoice a jako první jej na serveru Lupa.cz využila společnost DNS. Jde o formát z oblasti tzv. nativní reklamy – spočívá v textu, který chce čtenářům přinášet relevantní informace korelující s obsahem daného serveru. Článek je umístěný v hlavním toku článků, text může být doplněn obrázky, videi, prezentacemi apod. Autorem článku je zadavatel.

„Ze strany některých našich klientů jsme měli již delší dobu poptávku po zveřejňování témat, která jsou v jejich oboru důležitá, a vyvolání diskusí nad konkrétními tématy. Rozhodli jsme se proto jim dát prostor prostřednictvím MarketVoice. Vždy by se mělo jednat o kvalitní obsah, který našim čtenářům přinese zajímavé informace a který budou číst rádi,“ uvádí Monika Stejskalová, obchodní ředitelka Internet Info.

MarketVoice zároveň nabízí prvky pro propagaci zadavatele a jeho produktů a služeb, například widgety sociálních sítí, firemní profil, logo apod., které jsou volitelné a umístěné v pravém sloupci. Promován je standardními redakčními nástroji používanými u běžného obsahu, tedy například v boxech Doporučujeme, v tipech v záhlaví a zápatí stránek i na profilech serveru na sociálních sítích.

Formát MarketVoice mohou klienti využít na všech serverech vydavatelství Internet Info. Podrobnější informace o reklamním formátu najdete zde.

-mav-