Orbit odstartuje už počtvrté „dentální“ roadshow

čtvrtek, 01. května 2014, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve středu 7. května odstartuje čtvrtá roadshow značky Orbit s názvem „Orbit – Zdravý úsměv pro každého“, kterou pořádá Orbit Klub ve spolupráci s Asociací dentálních hygienistek.

Obrandovaný kamion navštíví v průběhu května a začátkem června celkem 25 míst v areálech obchodních center v 15 městech po celé České republice. Den předem bude navíc zvát na akci v každém městě speciální tým na segwayích. Oproti loňskému roku, kdy roadshow přilákala 48 tisíc lidí, je tento rok akce rozšířena o pět dní a pět míst v České republice. Kmotrou letošního kamionu se stala modelka Simona Krainová.

Cílem akce je kromě podpory značky Orbit zejména šíření povědomí o důležitosti dentální hygieny. V kamionu, vybaveném ordinací, mohou návštěvníci bezplatně konzultovat dentální péči s týmem odborníků.

Roadshow podpoří webová stránka www.zdravyusmevprokazdeho.cz, kde budou k dispozici podrobné informace o akci, doplní ji komunikace na rádiu Impuls a v tisku a na internetu titulů vydavatelství Vltava-Labe-Press.

Integrovanou kampaň zajišťuje agentura AMI Communications.

-kch-