Philips podporuje novou kampaní kávovary Saeco

úterý, 27. května 2014, 17:04 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Philips startuje v pondělí 26. května nový komunikační koncept na podporu kávovarů Saeco. Ústředním prvkem kampaně je spuštění nových webových stránek s hlavním motivem „Chvilka pro dokonalý šálek kávy začíná právě se Saeco“.

Pro návštěvníky stránek jsou připravena interaktivní videa každodenních kávových rituálů. Každý návštěvník se spolu s hlavním hrdinou aktivně podílí na přípravě ranního cappucina, poledního espressa a odpoledního latté, a má tak možnost detailně poznat fungování kávovarů Saeco.

Saeco - online - obrazek

Součástí kampaně je též spuštění zcela nového profilu Saeco na Facebooku a spolupráce s ambasadory z rozličných tvůrčích oblastí, kteří jsou různými způsoby propojeni se světem kávy. Mezi nimi figuruje například barista Daniel Kolský, zakladatel pražské Coffee embassy, spisovatel Jaroslav Balvín nebo designéři Adam Tureček a Kristina Ambrožová tvořící pod značkou AAKK Forever.

Rovněž je připravena soutěž, v níž všichni soutěžící zhlédnutím interaktivních videí postupně plní pomyslný šálek kávy představující 100 hodin strávených s dokonalým šálkem kávy připraveným kávovary Saeco. Ten, komu se podaří docílit naplnění šálku, získává hlavní výhru – kávovar Saeco Gran Baristo.

V rámci marketingové podpory bude dále využito nástrojů PR, stejně jako internetové kampaně na vybraných online serverech.

Autorem kreativní myšlenky je polská agentura Ogilvy&Mather Advertising, autorem online části kampaně je digitální agentura Symbio Digital.

-kch-