Pilsner Urquell připravila interaktivní hokejový trénink

úterý, 13. května 2014, 17:18 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Pivní značka Pilsner Urquell jako partner české hokejové reprezentace připravila u příležitosti právě probíhajícího mistrovství světa v hokeji v Bělorusku interaktivní videotrénink.

Na YouTube kanále značky se mohou zájemci zapojit do tréninku hokejových reprezentantů, přepínat pohledy jednotlivých hráčů a zasoutěžit si o podepsané hokejové dresy. Kromě na YouTube je soutěž komunikována na webových stránkách značky, jejím FB profilu a prostřednictvím mediálního partnera idnes.cz a hokej.cz.

Interaktivní video bylo připraveno ve spolupráci s digitální agenturou Symblaze. Natáčelo se v polovině dubna, když byli hráči v České republice kvůli zápasům Euro Hockey Tour.

K hokejovému mistrovství připravila značka Pilsner Urquell také tematické multipacky, jejichž součástí je dárek – půllitr s logem mistrovství.

Speciální půllitr lze získat také ve vybraných partnerských hospodách za deset vypitých velkých piv. V ostatních vybraných hospodách, kde se točí plzeňský ležák, získají za pět půllitrů los, se kterým lze vyhrát buď zmíněný unikátní půllitr, další velké pivo zdarma nebo skleněný podtácek Pilsner Urquell.

-kch-