Prima točí nový seriál Svatby v Benátkách

pátek, 23. května 2014, 11:02 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Prima připravuje nový rodinný seriál Svatby v Benátkách. Hlavním námětem jsou svatby a vše, co s nimi a partnerskými vztahy souvisí. Má jít o úsměvný seriál.

„Nikdy není dost pozitivních emocí a seriálů takto laděných. Svatby v Benátkách by divákům měly přinášet relaxaci, povzbuzení, radost a také humor, což není typické pro každý seriál. Věřím, že právě svou pozitivní energií Svatby v Benátkách diváky zaujmou,“ řekl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

V hlavních rolích seriálu diváci uvidí Petru Hřebíčkovou (Olga), Hanu Gregorovou (Libuše), Ladislava Potměšila (Alois), Alenu Vránovou (paní Krejzová), Petra Kostku (Karel), Ondřeje Veselého (Filip), Alici Bendovou (Lola), Martina Krause (David), Filipa Blažka (Romeo) a další. Do vysílání by měl být seriál nasazený už tento rok.

Děj: Seriál se odehrává na malém městě, jeho ústřední postavou je Olga Drozdová, majitelka svatebního salonu. Olga je relativně úspěšná podnikatelka, které se moc nedaří v osobním životě. Organizuje svatby druhým, ale na svou vlastní zatím marně čeká. Má vztah se ženatým mužem, který jí stále slibuje, že se konečně rozvede.

K novému seriálu vytvořila Prima speciální mikrostránku s dalšími informacemi.

Svatby v Benatkach

-mav-