Sazka na novém portálu vytváří vlastní obsah

pátek, 30. května 2014, 08:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Sazka spustila ve čtvrtek 29. května nový komunikační portál Sazka Svět, pomocí kterého chce rozvíjet vlastní strategii content marketingu. Jeho prostřednictvím chce posílit aktivní komunikaci se zákazníky, přičemž cílí jak na hráče, tak na nehráče.

Sazka Svět chce kromě aktualit ze světa loterií nabídnout i rozhovory se slavnými osobnostmi, příběhy výherců zahraničních loterií, pohledy do historie sportu i číselných her nebo videa točená přímo v ulicích českých a moravských měst. Portál bude rovněž poskytovat informace ze sportu, zejména z oblasti CSR aktivit společnosti Sazka, která podporuje aktivity Českého olympijského výboru a České olympijské nadace.

Jak uvedl Václav Friedmann, tiskový mluvčí společnosti Sazka, na čtvrtečním Schodišti agentury Konektor, tvorba obsahu by měla fungovat na principu crowdsourcingu, témata tak budou zpracována na základě zájmu čtenářů. „Chceme aktivně pracovat se čtenáři i našimi fanoušky v sociálních sítích, průběžně články aktualizovat a doplňovat o zkušenosti ostatních, hodně se zaměříme i na multimediální obsah,“ dodal Václav Friedmann. Týdně by měly přibýt na portále minimálně tři nové příspěvky. Portál bude rovněž sloužit jako informační zdroj pro média.

Obsah portálu zajišťuje Sazka in-house ve spolupráci s agenturou Konektor Social. Webové stránky připravila společnost Greep.

-kch-