Barrandov točí další seriál s Kateřinou Brožovou

úterý, 24. června 2014, 09:20 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Barrandov oznámila po seriálu Bastardi natáčení dalšího nového seriálu od režiséra Tomáše Magnuska. Jmenuje se Stopy života a půjde o šestnáctidílnou sérii z prostředí psychiatrické léčebny. Pod scénářem je podepsaný psychiatr Jan Cimický.

V seriálu mají vystoupit herci Josef Abrhám, Ivana Andrlová, Kateřina Brožová, Nina Divíšková, Ladislav Frej, Jan Hrušínský, Jan Kačer, Kateřina Macháčková, Libuše Šafránková, Marek Vašut i Jan Tříska.

Natáčení seriálu začalo už v lednu loňského roku, kdy Magnusek natočil pilotní díl. Po více než roční pauze se natáčení znovu obnovilo. „Vzniká celkem 16 dílů a počítáme s tím, že točit budeme až do března roku 2015,“ řekl Tomáš Magnusek. Televize Barrandov uvede na podzim prvních osm dílů, druhou sérii stanice uvede příští rok na jaře.

Stopy života mají dvě dramaturgické linky. První je vždy příběhem osoby, již nepříjemné životní události zavedly na psychiatrické pracoviště,  druhá mapuje život a práci lékařů na psychiatrii, kteří danou osobu vyšetřují. Hlavní dějovou linkou seriálu je pak osobní i profesní život primářky psychiatrie Lýdie Kellerové a jejího manžela Marka v podání Kateřiny Brožové a Marka Vašuta.

„Televize Barrandov dosud nikdy divákovi nenabídla tak výpravný vlastní seriál,“ řekl majitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Stopy zivota

-mav-