Nejen o knižním marketingu bude festival Belles Lettres

středa, 11. června 2014, 11:26 Aktuality MediaGuru

O víkendu od 13. do 15. června proběhne v prostorách pražském Era světě na Jugmannově náměstí festival Belles Lettres. Součástí festivalu, jenž je určen pro všechny opravdové milovníky knih, tzv. booklovery, bude i sobotní minikoference pro ty, co chtějí napsat knihu.

Vystoupí na ní například Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, který poradí, jak přestat psaní knihy odkládat. Novinář René Nekuda poradí, jak samotný román napsat. Joachim Dvořák, zakladatel kulturní revue Labyrint, bude mluvit o tom, jak lze najít vhodného nakladatele. O propagaci knih a autorů promluví odbornice na knižní marketing Olga Biernátová či Michaela Loosekoot, jež se stará o sociální sítě internetového knihkupectví Martinus.cz. Své místo bude mít na konferenci také téma e-knih, o kterých bude mluvit Jiří Vlček z Palmknih.

V neděli se budou zájemci moci zúčastnit knihvazačského workshopu během dopoledních hodin nebo přednášky Comics versus Film Kamila Bernáška. V odpoledních hodinách bude probíhat panelová diskuse projektu Nad čarou, následovat budou autorská čtení Adama Borziče, Ondřeje Lipára a Filipa Douška.

Více se dozvíte zde.

-kch-