Studenti Liběny Rochové představují své vlastní značky

neděle, 08. června 2014, 08:32 Aktuality, Marketing MediaGuru

Studenti Ateliéru designu oděvu a obuvi, který na pražské Umprum vede oděvní designérka Liběna Rochová, představí 10. června své klauzurní práce na téma Moje značka.

umprum 10 06 2014

Letošní zadání nespočívalo pouze v tvorbě samotné módní kolekce pro sezonu podzim/zima 2014/2015, ale v komplexním pojetí celého projektu: Tvorbu oděvů, obuvi a doplňků tak doprovázela i příprava obalů, tašek, komunikační strategie a všeho nezbytného k postavení profesionální kolekce. Svoji značku tímto způsobem vytvořilo a veřejnosti představí celkem devět studentů.

Přehlídka kolekcí se koná 10. června v 19 hodin v holešovickém klubu Podnik (Bubenská 1, Praha 7). O den později, tedy 11. června, jsou na programu obhajoby klauzurních prací. Od 12. do 17. června si pak výstavu studentských projektů budou moci v budově Umprum na Palachově náměstí prohlédnout zájemci z řad veřejnosti.

Své projekty na téma Moje značka představí Michaela Čapková, Pavlína Miklasová, Barbora Procházková, Magdalena Urgelová, Karolína Karpíšková & Sára Beránková, Lenka Vacková, Ondřej Kinský a Antonín Šimon.

„Na projektu letos spolupracovalo v roli partnerů hned několik českých firem,“ vysvětlila vedoucí ateliéru Liběna Rochová. „Pomáhaly studentům různým způsobem – přednášely, školily, poskytovaly know-how ze své oblasti nebo dodávaly materiál. Patří jim náš velký dík, protože své služby poskytly bezplatně.“ Studentům pomohla například firma Kříž, grafické studio a tiskárna Leben, PR agentura 2media.cz, kadeřnický salon Petra Měchurová, společnost Tylex, Triola, Pietro Filipi či Adler.

-kch-