Tiscali a Mediaboard.cz propojí obchodní nabídku

pondělí, 02. června 2014, 12:46 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mediální skupina Tiscali Media a mediazastupitelství Mediaboard.cz uzavřely obchodní spolupráci. Dojde tak k propojení portfolia webů a časopisů obou společností. Znamená to, že Tiscali Media začne prodávat weby, dosud zastupované Mediaboardem – eFotbal.cz, Golf.cz, Hattrick.cz nebo Premiership.cz. Mediaboard.cz pak začne svým klientům nabízet tištěné magazíny Level a Faster.

Spojením obchodních týmů a portfolia obou společností dojde ke vzniku nových inzertních balíčků v internetovém i printovém segmentu.

„Spojení s Tiscali Media je strategickým krokem, který otvírá dveře k zajímavé budoucnosti. Nyní ale tento krok znamená hlavně větší zásah pro klienty a širší servis,” uvedl majitel Mediaboard.cz Michael Fridrich.

„Tiscali Media je dnes mediální skupinou se vším, co k tomu patří. Jsme vydavatelem vlastních internetových médií, vydáváme tištěné magazíny, jsme v televizi s vlastním auto-moto pořadem Garáž, vlastníme mediazastupitelství ARBOmedia a exkluzivně zastupujeme Skype v ČR a SR. Spojení s Mediaboardem je v tomto směru dalším důležitým krokem,” řekl výkonný ředitel Tiscali Media Michal Kubík.

-mav-