Aukro chce posílit svou pozici v online módě

čtvrtek, 07. srpna 2014, 07:30 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Obchodní portál Aukro.cz chce posílit svou pozici v segmentu online módy a zároveň rozšířit komunikaci o nové cílové skupiny. Z tohoto důvodu převzal na letošním Mercedez-Benz Prague Fashion Weekendu (MBPFW) záštitu nad návrhářskými talenty.

V rámci projektu Red Cut by Aukro umožní 11 mladým návrhářům vytvořit pod vedením známé české návrhářky Liběny Rochové modely, které budou představeny 7. září na závěrečné módní přehlídce MBPFW. Odborná porota navíc vybere jeden vítězný model, jehož tvůrce dostane možnost autorské přehlídky na příštím ročníku akce. „Cílem workshopu Red Cut by Aukro je vytvoření oděvu na hraně fashion artu s prvky současného oděvu. Chceme se inspirovat látkou a vytvořit ojedinělé a osobité modely,“ říká Liběna Rochová.

Modely budou následně nabídnuty na portálu Aukro do charitativní dražby, jejíž výtěžek půjde nadaci Krása pomoci Taťány Kuchařové. Dražba bude trvat od 7. do 12. září.

„Na projektu Red Cut by Aukro je pro nás důležitý hlavně jeho lokální aspekt – přiblížit českou módu českému zákazníkovi, ukázat mu její potenciál. Navíc vidíme i přesah do oblasti retailu, kdy můžeme celému projektu přinést i nový obchodní rozměr,“ doplňuje ředitel obchodního portálu Aukro.cz Milan Kučera.

-kch-