Avon využije product placement v Ordinaci RZ

čtvrtek, 28. srpna 2014, 14:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kosmetická společnost Avon plánuje na podzim tři kampaně, využije i product placement.

První kampaň bude nasazena už na začátku září a bude věnována nové řasence Big & Daring. Poběží v televizi, kde se objeví topmodelka a přítelkyně fotbalisty Cristiana Ronalda Irina Shayk. Spot namluvila herečka Iva Pazderková. V tiskové reklamě a PR projektech vystupuje herečka Táňa Pauhofová, která je druhým rokem lokální tváří Avonu pro dekorativní kosmetiku.

Tiskový vizuál na podporu řasenky
Tiskový vizuál na podporu řasenky Big & Daring

V rámci kampaně poběží také komunikace na internetu. Ve spolupráci s agenturou Moneyball byla vyvinuta facebooková aplikace „Avon Knihovna”, jejíž součástí je kvíz z oblasti líčení. V ČR a na Slovensku Avon rozdá dohromady 1 000 odměn pro soutěžící v podobě řasenek Big & Daring.

Na konci záři spustí Avon kampaň na nový parfém Avon Luck, jehož tváří se stala tenisová hráčka Maria Šarapovová. Kampaň poběží v televizi na stanicích skupiny Nova a Prima a na kabelových kanálech. Český hlas propůjčila Gábina Partyšová.

Poslední kampaň zahájí v druhé polovině října a zaměří se na novou řadu prémiové pleťové kosmetiky Anew Nutri-Advance. K vidění bude v televizi a tisku, kde bude figurovat topmodelka Daniela Peštová, která s Avonem spolupracuje již od roku 2008.

Součástí kampaní bude poprvé logo „Avon je značka No. 1 na kosmetickém trhu v ČR”, které staví na údajích Euromonitoru v kategoriích Krása a Péče o tělo. Logo se od září objeví na katalozích Avon a v některých advertorialech.

LOGO_Avon
logo „Avon je značka No. 1 na kosmetickém trhu v ČR”

Podzimní kampaně protne product placement na TV Nova. Produkty Avon budou aktivně včleněny do děje seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Vizuál kampaní připravila agentura Badger & Winters, adaptaci má na starosti TAG Worldwide. O nákup médií se postarala Starcom MediaVest Group. Všechny kampaně budou také doplněné o podporu na internetu, a to formou spotů na YouTube, bannerové reklamy a reklamy ve vyhledávačích

-kch-