České aerolinie spouští kampaň na 17 trzích

úterý, 26. srpna 2014, 11:51 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie zahajují 26. srpna svou podzimní kampaň, která se objeví na 17 evropských trzích, včetně českého, německého, italského, španělského či francouzského. Hlavním sdělením kampaně se sloganem „Nenechte si uletět léto“ jsou speciální cenové nabídky letenek do vybraných evropských destinací.

Letenky zakoupené v době trvání kampaně mohou cestující využít do 15. prosince letošního roku, přičemž ceny začínají na hranici 2 100 Kč za jednosměrný let. Cílem kampaně je podpořit prodej letenek i pro nadcházející začátek zimní sezony, která pro letecké dopravce tradičně představuje prodejně slabší období.

Kampaň_podzim_2014_ČSA

Speciální podzimní nabídka se na českém trhu objeví v online i v offline médiích. S vizuálem kampaně se tak setkají návštěvníci portálů Seznam.cz, Google.com, Československé filmové databáze a vybraných cestovních kanceláří a agentur, dále také čtenáři zpravodajských portálů Novinky.cz, Idnes.cz a Super.cz. Kampaň bude rovněž podpořena reklamou na Facebooku.

V Praze a Středočeském kraji podpoří kampaň rádiovými spoty ve vysílání Rádia Impuls, Frekvenci 1, Evropě 2, Bonton Rádiu, Rock Zone a Dance Rádiu. Inzerce se dále objeví v outdooru a tisku, a to v Hospodářských novinách a Právu.

Na zahraničních trzích poběží nabídka zejména přes online kanály, přičemž na francouzském a španělském trhu bude navíc podpořena v outdooru.

-kch-