IPM vydává knihu Volební kampaně 2013

sobota, 30. srpna 2014, 08:24 Aktuality, Marketing MediaGuru

Institut politického marketingu (IPM) vydává v nakladatelství Barrister & Principal knihu Volební kampaně 2013. Kniha byla již od dubna k dispozici ke stažení v digitální verzi, nyní přichází v tištěné podobě do knihkupectví.

Volební kampaně 2013

„Pro tištěnou verzi jsme se rozhodli na základě zájmu o elektronickou verzi knihy. Stáhlo si jí na dva tisíce lidí,“ vysvětluje Pavel Šíma, předseda IPM, a dodává, že to mimo jiné dokazuje, že se politický marketing stává společenským tématem.

Publikace nahlíží volební kampaně loňského roku z marketingového hlediska. Jejími autory jsou členové IPM a další spolupracovníci se zkušenostmi z českých i amerických politických kampaní. Kniha je založena na rozhovorech s devíti volebními manažery, monitoringu médií, sociálních sítích či hrubých investic do reklamy od Admosphere.

IPM sdružuje fyzické osoby, které poskytují služby v oblasti politického marketingu. Pořádá přednášky, semináře, workshopy či konference, rovněž nabízí poradenství politikům i politickým stranám. V současné době  má v nabídce školení zaměřené na nadcházející komunální volby.

-kch-