Komunikaci Sazkamobilu a Milky připraví Konektor

pondělí, 11. srpna 2014, 13:48 Aktuality, PR, Reklama MediaGuru

Komunikaci virtuálního operátora Sazkamobil a značky Milka, která je součástí nadnárodní společnosti Mondelēz International, nově zajišťují agentury PR.Konektor a Konektor Social z komunikační skupiny Konektor.

Obě agentury budou mít na starosti PR aktivity virtuálního operátora Sazkamobil v oblasti klasických, online a sociálních médií. Zaměřit se chce zejména na inovativní projekty a práci s influencery.

Pro Milku připraví agentury kampaň, kterou se značka zapojí do boje proti společenským předsudkům a stereotypům. Kampaň s názvem „I v drsňákovi probudí jemnost“ odstartuje v půlce srpna a kromě klasického PR v ní budou hrát důležitou roli sociální média, diskuzní fóra, influenceři  a další. Projekt navazuje na celkovou image brandu, kterou vymezuje claim „Troufni si na jemnost“.

„Náš společný projekt poběží z velké části na poli on-line, ve spolupráci s našimi dodavateli vyvíjíme speciální aplikaci a microsite, které budou shromažďovat exkluzivní obsah určený široké veřejnosti a médiím,“ uvádí Martina Harantová, která přípravu kampaně v PR.Konektoru vede.

-kch-