Kreativu pro Allianz zajistí globálně Ogilvy & Mather

pondělí, 11. srpna 2014, 15:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Allianz si vybrala pro spolupráci novou globální kreativní agenturu Ogilvy & Mather. Ta vyšla vítězně z výběrového řízení, jehož cílem bylo najít silného silného a inovativního partnera zejména pro proces digitalizace. Spolupráce s dosavadní agenturou Grey tak končí.

Součástí zakázky je podpora jak globální, tak i lokálních značek Allianz Group. Marketingová spolupráce bude zahrnovat návrh komunikační strategie až po její realizaci, včetně výstupů v médiích, na sociálních sítích a v mobilní komunikaci, stejně jako v rámci globálních sponzorských aktivit.

Ogilvy bude řídit spolupráci z Düsseldorfu prostřednictvím regionálních týmů a s podporou místních poboček v jednotlivých zemích. Kontrakt bude účinný od října 2014, přičemž místní subjekty naváží partnerství od roku 2015. Smlouva bude uzavřena na tři roky.

„Je to pro nás velmi čerstvá informace. Zatím mohu uvést, že jsme připraveni vstoupit do jednání s tuzemskou pobočkou Ogilvy, abychom se pobavili o možnostech lokální spolupráce v České republice,“ dodává šéf marketingu Allianz Pavel Jechort.

Mediální agenturou společnosti Allianz nadále zůstává Mediacom.

-kch-