Chance mění logo, barevnost i komunikaci

úterý, 16. září 2014, 10:37 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Chance, trojka na českém trhu kurzového sázení, mění po 23 letech existence svoji image. Od září používá nové logo, barevnost i marketingovou komunikaci.

Cílem nového stylu je Chanci přiblížit ji aktivním sázkařským skupinám. „Sportovní sázení je především o zábavě a tento fakt promítáme do naší filozofie. Profilujeme se jako sázkovka pro mladé lidi, kteří se chtějí bavit, zažít adrenalin, kteří jsou často on-line a nebaví je nic okoukaného a usedlého. Baví nás ironie, nadsázka, nemáme problém si do kdekoho rýpnout,“ říká Jan Čumpelík, ředitel marketingu holdingu Tipsport, jehož je Chance součástí.

Chance_LOGO

Původní černou barvu Chance nahradila zelená, která koresponduje s novým heslem: „Zábava má zelenou.“ Nové logo bylo poprvé představeno koncem léta na zahájení nového ročníku nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže, jejíž je Chance oficiálním sázkovým partnerem.

Začátkem září společnost spustila nový systém, na kterém funguje web www.chance.cz, aplikace pro mobilní telefony i tablety a také kamenné pobočky. V rámci sítě jsou k vidění inovované POS materiály, obsluha začala nosit zelená trička, nový vzhled mají samotné sázkové tikety. Změnou prošly také akviziční kampaně, CRM komunikace i dennodenní práce call centra či obsluhy na pobočkách. „Cílem těchto změn je být stále jedním z leaderů na českém trhu kurzového sázení,“ uvádí Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

Na změnách vizuálního stylu se podílela agentura Touch Branding, na komunikačním manuálu pro externí komunikaci spolupracovala PR agentura MediaTrust Communications.

-kch-