Firmy.cz budou mít každý týden nový spot

pondělí, 08. září 2014, 14:38 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Od pondělí 8. září startuje na kanálech TV Nova a TV Prima nová kampaň na podporu internetového katalogu firem Firmy.cz, který na začátku dubna prošel kompletní změnou designu i obchodního modelu. Televizní spoty budou k vidění až do poloviny prosince a téměř každý týden se budou obměňovat.

Během září se spoty budou věnovat tématům „Dejte svému životu nový směr“ (odkaz na personální agentury, jazykové kurzy, brigády a rekvalifikace), „Šaty dělají člověka“ (kategorie prodej oblečení pro dospělé a děti, obuv a second handy) a „Topná sezona je za dveřmi“(prodej palivového dříví a uhlí, plynoservis a kominík).

Kontinuální kampaň Firmy.cz již probíhá také na internetu, a to v podobě dynamických bannerů, kam se jednotlivé kategorie z Firmy.cz propisují.

Kampaň vznikla in-house ve spolupráci s Eallin Prague.

Se startem kampaně přichází Firmy.cz i s novou domovskou stránkou, která nyní dává větší prostor tematickým odkazům a přehledněji ukazuje nabídku jednotlivých kategorií. „Další produktovou novinkou je větší propojení s Mapy.cz. Pokud je uživatel přihlášený a nastavil si na Mapy.cz adresu svého domova a práce, může přes Firmy.cz rychle hledat společnosti v okolí těchto dvou bodů,“ řekl Jan Pinkas, produktový manažer Firmy.cz.

-kch-