Národní potravinová sbírka spouští kampaň

pátek, 26. září 2014, 15:11 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dne 22. listopadu proběhne ve více než 180 prodejnách Tesco, Kaufland, Penny, Globus a Albert již druhý ročník Národní potravinové sbírky ve více než 180 prodejnách Tesco, Kaufland, Penny, Globus a Albert. Akci, kterou pořádá organizace Byznys pro společnost, podporuje od září nadlinková a podlinková kampaň. Komunikace zahrnuje tiskovou inzerci, CLV, billboardy, stravenky, video a rádiové spoty

Vizuální řešení kampaně využívá  sdělení na talíři stylizovaném do komiksové bubliny. Názvy některých potravin, například sůl, džem či nakládané okurky, se objevují v ustálených slovních spojeních, která přímo promlouvají k adresátům sbírky. Záměrem bylo prezentovat cílové skupině krátké, snadné a rychle pochopitelné sdělení.

NPS_City light

NPS_časopis

Kreativní koncept kampaně pochází z dílny agentury Loosers. „Rozhodla jsem se tímto zadáním vyzvat letošní stážisty našeho internship programu Loosers Farm,“ říká kreativní ředitelka agentury Iva Bízová a dodává, že dva ze stážistů, kreativci Jana Bauerová a Radek Mojžíš, si i díky svému přístupu ke kampani pro Národní potravinovou sbírku vydobyli stálé místo v agentuře.

-kch-