Spot pro MS v hokeji 2015 natočil Jakub Kohák

čtvrtek, 11. září 2014, 07:04 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mistrovství světa v hokeji, které se bude konat příští rok v Praze a Ostravě, podpoří oficiální televizní spot. Ten poběží v televizi od listopadu – v době, kdy bude spuštěn prodej lístků.

Režie spotu se ujal Jakub Kohák, který přibližuje podobu reklamy: „Je to takový tklivý příběhem melancholického charakteru o chlapci, který i když je dobře živený, tak ještě nedorostl do takové výšky, z které vidí to, co dospělý člověk. Což ho trošku limituje. Takže se tak nějak potlouká životem, než přijde sem… A to teprve něco uvidí!“

Hlavní roli si ve spotu zahrál Adam Seidl, který si zahrál mimo jiné v nové pohádce Zdeňka a Jana Svěrákových - Tři bratři.

Kohak_hokej

Hokej_spot

V tomto týdnu byli také představeni maskoti mistrovství, kterými se staly animované postavičky králíků z klobouků – Bob a Bobek. O jejich „hokejový vzhled“ Boba a Bobka se postaral výtvarník a scénograf Alex Dowis. MS v hokeji bude po dobu konání doprovázet vizuál se smajlíkem. Komunikaci pro hokejový šampionát 2015 zajišťuje kreativní oddělení agentury Médea.

-kch-