Uniqa pojišťovna odstartovala novou kampaň

čtvrtek, 25. září 2014, 08:48 Aktuality, Reklama MediaGuru

Uniqa pojišťovna odstartovala tento týden novou reklamní kampaň s podtitulem „Myslete na štěstí srdcem“. Celoevropská kampaň koncernu Uniqa Insurance Group chce podnítit zájem o aktuální témata života, nové trendy a o aktivní přístup k životu. Součástí je i nový korporátní slogan „Myslete Uniqa“. Reklamní kampaň bude s lokálními adaptacemi letos uvedena ve většině z devatenácti zemí, kde je značka aktivní.

Logo s novým korporátním sloganem
Logo s novým korporátním sloganem

„Není naším cílem lakovat život na růžovo, přikrášlovat realitu a ukazovat reklamní klišé. Chceme být pozitivní, ale autentičtí a zabývat se situacemi ze života. Nikoho nesoudíme – jsme připraveni stát na straně těch, kterým není lhostejná budoucnost a pracují na ní i na sobě,“ popisuje záměry Eva Svobodová, manažerka marketingu a PR Uniqa pojišťovny.

V nadlinkové komunikaci dominují televizní spoty, které se natáčely ve Slovinsku s neherci. Na českých kanálech poběží po dobu pěti týdnů ve stopáži 40“ a 30“. Na to naváže outdoorová kampaň v dopravních prostředcích českých velkoměst. Dále poběží v tisku a na internetu – kromě speciální microsite myslete.uniqa.cz s on-line videoreklamu a bannerovou reklamou, která bude zčásti kontextově zaměřena. Kampaní provázejí slogany uvozené vždy „Myslete na to, že…“, které mohou buď doplňovat daný vizuál, anebo figurují samostatně.

Uniqa1

Uniqa2

Na přípravě kampaně a její lokální české adaptaci spolupracuje společnost s kreativními agenturami FCB Prague a Dark Side. Nákup médií obstarává agentura Mindshare.

-kch-