České aerolinie komunikují na deseti trzích

pondělí, 13. října 2014, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie po dobu dvou týdnu komunikují na deseti trzích, včetně českého, španělského, polského, německého, korejského či francouzského. Se sloganem „A jaké je vaše město snů?“ upozorňuje na výhodné jednosměrné cenové tarify, které byly zavedeny téměř na všech svých linkách v polovině září.

CSA_podzimni kampan

Podzimní kampaň se na českém trhu objeví v online i v offline médiích. S vizuálem kampaně se setkají návštěvníci portálů Seznam.cz, Google.com, webových stránek Československé filmové databáze, vybraných cestovních kanceláří a agentur i čtenáři zpravodajských portálů novinky.cz, iDNES.cz. Kampaň bude rovněž podpořena reklamou na Facebooku.

V Praze a Středočeském kraji podpoří kampaň spoty ve vysílání rádií tzv. Duhové šestky, tj. na Rádiu Impuls, Frekvenci 1, Evropě 2, Bonton Rádiu, Rock Zone a Dance Rádiu. Kampaň se dále objeví na OOH nosičích (tramvaje, citylighty a podlahová grafika v metru, roll-boardy po celé Praze, LED obrazovka v OC Kotva) a v tisku (například Právo).

Na zahraničních trzích poběží nabídka zejména přes online kanály, přičemž na francouzském, polském a korejském trhu bude navíc podpořena OOH nosiči.

Cílem kampaně je podpořit prodej letenek i pro nadcházející zimní sezonu, která pro letecké dopravce tradičně představuje prodejně slabší období.

-kch-