Citroën osamostatňuje prémiovou značku DS

pondělí, 13. října 2014, 10:13 Aktuality, Marketing MediaGuru

Francouzská automobilka Citroën osamostatňuje svou prémiovou značku DS. Doposud Citroën DS se nyní prezentuje jen pod dvoupísmenným názvem DS. Značka samostatně poprvé vystupuje na právě probíhajícím mezinárodním autosalonu v Paříži, kde na ploše 1 300 m2 představuje celkem 15 vozů, které si lze prohlédnout i prostřednictvím Google Glass.

Prezentace značky DS na pařížském autosalonu
Prezentace značky DS na pařížském autosalonu

V Paříži ilustruje značka svou podstatu koncepčním modelem Divine DS, jenž propojuje elegantní styl s moderními technologiemi, a ukazuje, kam se hodlá v budoucnu vydat. Dalším modelem DS 3 Ines de Fressange Paris Concept prezentuje veškerý potenciál vozu DS3 z hlediska osobních úprav na míru.

Divine DS
Divine DS

Značka, která oficiálně vznikla 1. června letošního roku, chce zaujmout místo v prémiovém segmentu automobilů. Od uvedení svého prvního modelu DS3 v roce 2010 registruje půl milionu objednávek. Její řadu dnes tvoří tři modely: DS 3 (včetně DS3 Cabrio), DS 4 a DS 5, které doplňují vozy DS 5LS a DS 6 určené pouze na čínský trh. V současnosti již komunikuje prostřednictvím vlastních webových stránek a sociálních sítí. Své showroomy má zatím v Paříži a Šanghaji.

-kch-