Coca-Cola spustila pro své zákazníky e-shop

středa, 29. října 2014, 12:33 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Společnost Coca-Cola HBC Česká republika spustila možnost objednávání nápojů přes internet pro své zákazníky. Nakupování prostřednictvím e-shopu je primárně určeno pro hotely, restaurace, kavárny, čerpací stanice, trafiky a malé obchody s potravinami.

CocaCola

„Chceme našim partnerům nabídnout jednodušší a pohodlnější nástroj objednávání zboží. Nápoje si tedy kromě klasické telefonické objednávky nyní mohou objednat z jakéhokoliv zařízení s připojením na internet,“ říká Jan Ráž, manažer projektu. Možné je objednávat sedm dní v týdnu, 24 hodin denně.

V budoucnu bude tento webový portál podle Jana Ráže plnit funkci plnohodnotného komunikačního a informačního kanálu pro zákazníky. Kromě toho, že má zákazník k dispozici přehled všech objednávek, má přístup i k seznamu faktur a také k informacím o probíhajících akčních nabídkách společnosti.

Coca-Cola HBC ČR/SR plánuje do konce roku spuštění webového portálu i na Slovensku. „Rádi bychom v budoucnu v obou zemích služby rozšířili i pro maloobchodní řetězce,“ dodává Jan Ráž.

-kch-