Czech Internet Forum se uskuteční ve čtyřech blocích

pondělí, 06. října 2014, 06:05 Aktuality MediaGuru

Tradiční konference Czech Internet Forum (CIF) se letos uskuteční ve čtvrtek 23. října v pražském Kongresovém centru. Program bude letos probíhat ve čtyřech paralelně probíhajících programových blocích. Kromě hlavního velkého sálu poběží přednášky a rozhovory v dalších třech sálech tematicky zaměřených na marketing, nové technologie a inovace více jak čtyřiceti řečníky z domácí i zahraniční scény.

Zahraniční osobnosti

Tony Haile, zakladatel Chartbeat, přijede ze Spojených států představit nástroj pro real-time analytiku obsahových webů. Společně s Jonem SlademFinancial Times představí souhrnná data a reálné zkušenosti přímo z redakčních a inzertních týmů. Přijede také Jovan Protic, který je zodpovědný za aktivitu vydavatelství Axel Springer v rámci tištěných a digitálních médií portfolia skupiny Axel Springer. Jeho tématem bude transformace tradiční vydavatelské společnosti v digitální mediální firmu. Klíčové předpoklady pro cross channel advertising a roli programatického marketingu a automatizace napříč různými kanály a zařízeními představí Aljosa Jenko z britské společnosti Httpool.

Česká scéna

Účastníci si poslechnou rozhovor s dlouholetým politickým komentátorem deníku Právo a osobností českého Twitteru Alexandrem Mitrofanovem na téma Co Twitter dal a vzal. Od Hany FriedlaenderovéMediaresearch zjistí, jak se díky internetu za posledních 10 let změnila konzumace zpravodajství. Své zkušenosti z prvních měsíců fungování DVTV.cz  a jestli má seriózní videoobsah na internetu šanci prozradí Jan Rozkošný z Online Partners. Peter Lelovič srovná internetový a off-line svět. Zaměří se na to, jaký je reálný výkon internetových kampaní.

Podrobný program a další informace zde.

-mav-