GE Money Bank podpoří kampaní vánoční nabídku

čtvrtek, 16. října 2014, 11:48 Aktuality, Reklama MediaGuru

GE Money Bank přichází s vánoční nabídkou, v níž zákazníkům, kteří budou řádně a včas splácet, odpustí každou dvanáctou splátku. Nabídka platí pro Expres půjčky a Konsolidace půjček v minimální výši 100 000 korun.

Předvánoční nabídku podpoří od 16. října rozsáhlá marketingová kampaň. Na kanálech televizních skupin Nova, Prima, TV Barrandov, Atmedia a regionálních stanicích TV Czech Regio bude až do 18. prosince vysílán nový spot s kocourem. Ten bude rovněž k vidění v síti multikin CineStar či na stránkách televizí Nova, Prima, na webech Seznam, Google, Youtube a dalších.

„Kocoura, který se těšil na klid pod stromečkem, páníček tentokrát vytáhne na běžky. Místo Vánoc pod stromečkem ho tak čeká utrpení v lese,“ popisuje obsah spotu Miroslava Misíková, senior manažerka marketingové komunikace GE Money Bank. Kampaň doplní komunikace na pobočkách.

Spot pochází z dílny agentury Labstore. Režisér Daniel Růžička ho natočil v lesích nedaleko Kařízku u Hořovic. Vizuál ke kampani nafotil fotograf Goran Tačevski.

-kch-