Simkaničův projekt přináší vzpomínky lidí z oboru

pondělí, 10. listopadu 2014, 14:41 Aktuality, Tisk MediaGuru

U příležitosti 25. výročí sametové revoluce vznikl pod taktovkou Jána Simkaniče, výkonného ředitele Internet Info a předsedy SPIR, vzpomínkový projekt Mé dětství v socialismu, který mapuje atmosféru socialistického Československa.

Tištěnou knihu s výběrem více než padesáti textů a šedesáti obrazových příspěvků připravilo nakladatelství BizBooks patřící pod Albatros Media. Novináři, spisovatelky a spisovatelé, fotografové, osobnosti českého internetu a marketingu nechají nahlédnout do svých tehdejších zážitků, aby přiblížili atmosféru tehdejší doby. V publikaci se objevují např. vzpomínky Michala Horáčka, Daniely Fischerové, Markéty Pilátové, Tomáše Hanáka, Alexandra Mitrofanova, Jindřicha Šídla, Daniely Drtinové, Davida Gaydečky, Patricka Zandla, Lidmily Kábrtové, Václava Marhoula a dalších.

Kniha bude k dostání ve všech knihkupectvích, v podobě e-knihy také na eReading.cz či Palmknihy.cz. A postupně budou všechny příspěvky dostupné také na webu projektu http://www.detstvivsocialismu.cz.

Křest knihy proběhne 11. listopadu od 18:00 v Era světě na Jungmannově náměstí v Praze.

-mav-