Nova znovu uvede pořady Gympl a Helena

čtvrtek, 18. prosince 2014, 11:12 TV MediaGuru

Pořady se mají na obrazovce objevit v příštím roce, naznačila ve svém pořadu Volejte Novu.

Televize Nova zamýšlí znovu uvést některé pořady, které vysílala v loňském a předloňském roce. Konkrétně jde o seriál Gympl a o sitcom Helena. Nova to naznačila v pravidelném sobotním pořadu Volejte Novu.

Sitcom Helena by se podle informací, které v pořadu zazněly, měl na obrazovkách objevit už začátkem nového roku. „V příštím roce počítejte i se znovuuvedením Gymplu s ručením omezeným, přesný termín ale není znám,“ vzkázal divákům moderátor pořadu.

Oba zmíněné pořady Nova vysílala v pondělním prime-time, seriál Gympl zaplňoval i středeční večery. Nova ho vysílala dvakrát týdně. Byl úspěšný zejména u mladších diváků do 35 let. V primární cílové skupině Novy 15-54 se nejúspěšnější díly loňské podzimní řady pohybovaly na úrovni 30% podílu. Sitcom Helena patřil také k diváckým úspěšnějším pořadům, nejsledovanější díly atakovaly i milionovou diváckou hranici.

Nova už svým partnerům poskytla hrubý programový plán od ledna 2015. Vyplývá z něj, že po jarní vysílání Nova počítá se seriály Doktoři z Počátků dvakrát týdně, Ordinace v růžové zahradě dvakrát týdně a s novým seriálem Policie Modrava v neděli. Pro podzimní vysílání počítá s reality show Superstar. 

-mav-