O2 otevřelo v O2 areně relaxační zónu

úterý, 09. prosince 2014, 10:55 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mobilní operátor O2 využívá prostoru pražské O2 areny pro posílení své značky. Kromě pokrytí haly technologií 4G LTE mohou její návštěvníci nyní navštívit tzv. O2 Extra zónu, umístěné v prvním patře u sektorů 115 a 116.

„V O2 Extra zóně si lidé mohou vyzkoušet nové možnosti, které přináší nejrychlejší mobilní internet 4G LTE ve spojení se správným zařízením. S jeho výběrem nebo nastavením pomohou naši technologičtí odborníci O2 Guru, kteří jsou v Extra zóně k dispozici,“ popisuje Ondřej Křivka, ředitel marketingové komunikace O2. Kromě toho si návštěvníci mohou vyzkoušet aplikaci O2TV Go, zahrát Playstation či dobít telefon. Zákazníci O2 mohou navíc čerpat prostřednictvím aplikace O2 Extra výhody například na nákup občerstvení.

O2_Extra_zona

O2_Extra_zona__2_

Novinky v O2 areně jsou dalším krokem navazujícím na nedávno představený komunikační koncept, který propojuje jednotné sdělení „Nepřestávejte objevovat“. 

O2_Arena_vizual__3_

„Hala se stává místem, kde je možné přes zážitky představit nové produkty i ty nejmodernější technologie. Chceme proto návštěvníky O2 areny dlouhodobě inspirovat, aby nepřestávali objevovat možnosti, které díky O2 mají nejen v O2 areně,“ říká Ondřej Křivka.

-kch-