Reflex.cz startuje show se Zeleným Raoulem

středa, 24. prosince 2014, 19:26 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Na webovém portálu www.reflex.cz bude na druhý svátek vánoční v pravé poledne odvysílán první díl nové loutkové show, ve které si Zelený Raoul bude do studia zvát loutkové hosty ze světa šoubyznysu a politiky. Dabingu Zeleného Raoula se zhostí Lukáš Pavlásek.

V prvním mimořádném díle se tvůrcům Zeleného Raoula podařilo natočit necenzurované autentické novoroční poselství prezidenta Miloše Zemana v exteriérech Malé Strany. „Diváci se mohou těšit nejen na Miloše Zemana, ale také na premiéra Bohuslava Sobotku, ministra financí Andreje Babiše, ruského prezidenta Vladimira Putina, Václava a Dagmar Havlových, Marka Ebena nebo Jaromíra Nohavicu. Kromě Lukáše Pavláska do dabérského týmu patří také herci Jiří Štrébl a Lukáš Příkazský,“ informovala  společnost Czech News Center, vydavatel týdeníku Reflex.

Scenáristický tým tvoří spolutvůrce komiksu Zelený Raoul Milan Tesař, zástupce šéfredaktora Reflexu Marek Stoniš a také dramatik a komentátor Reflexu Karel Steigerwald. Režisérem projektu a autorem loutek je výtvarník Martin Aaron Hořínek. 

-mav-