Chystá se další ročník konference o restartu kariéry

sobota, 10. ledna 2015, 09:56 Aktuality, Marketing MediaGuru

Agentura Dark Side ve spolupráce s portálem Jobs.cz a společnosti HR Spectrum pořádá 5. února již třetí ročník ze série „Inspirace & Restart kariéry“ s podtitulem „Restart myšlení“. Letos se uskuteční v pražském Dance Union klubu na Praze 2.

Hosty třetího ročníku budou mimo jiné Adela Banášová (nejúspěšnější slovenská moderátorka současnosti), Taťána le Moigne (šéfka Google ČR a inovátorka vzdělávání dětí), Petr Šimůnek (šéfredaktor magazínu Forbes a moderátor) nebo Andrej Sukop (přední český plastický chirurg). Celkem během dne vystoupí jedenáct hostů.

„Hlavním cílem je ukázat účastníkům pozitivní příběhy, které jim mohou pomoct nejen v restartu jejich kariéry, ale nabídnout i řadu podnětů pro osobní a profesní život. Jde o konferenci, kterou si zčásti děláme i pro sebe. Zveme hosty, které bychom sami chtěli vidět a kteří nás inspirují. Unikátní atmosféra konference pak působí na návštěvníky i na přednášející. S minulým ročníkem Restartu kariéry například začala nová pracovní etapa Vandy Wolfové, která na akci vystupovala a která také díky této konferenci vyměnila po 21 letech své působiště v Ogilvy EMEA za společnost Google,” popisuje Managing Partner agentury Dark Side Michal Kříž.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-kch-