ŠkoFIN obsadil do kampaně Milana Šteindlera

pondělí, 12. ledna 2015, 15:53 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost ŠkoFIN představila nový komunikační koncept „To dá rozum“, jehož tváří se stal Milan Šteindler. Ten byl tváří již prosincové teaserové fáze kampaně, ke které se nyní společnost přihlásila.

„Milan Šteindler bude v roli geniálního vědce veřejnost postupně informovat o všech výhodách, které skýtá financování vozu se ŠkoFINem. Jeho pomůckou bude tzv. Manuál chytrého financování, jež budou moci zájemci virtuálně prolistovat na našem webu,“ komentuje novou kampaň Lukáš Cankař, manažer marketingu ŠkoFINu.

Klíčový vizuál nové kampaně ŠkoFINu: To dá rozum
Klíčový vizuál nové kampaně ŠkoFINu: To dá rozum

Od 15. ledna poběží 30s televizní spoty komunikující základní myšlenku a formát Manuálu chytrého financování. Na ně postupně naváže série dalších televizních spotů k jednotlivým kapitolám „Manuálu“ a online kampaň. Dlouhodobou kampaň doplní následně komunikace v dalších mediatypech.

Autorem kampaně je aktivační komunikační agentura Momentum ze skupiny McCann. Produkce televizních spotů se zhostila společnost Punk Film pod vedením režiséra Jakuba Sommera. Natáčení probíhalo na přelomu listopadu a prosince loňského roku v pražských ateliérech Pokrok.

-kch-